opc_loader

Vanaf nu beschikbaar: een rechtstreekse manier om Bonvita, Geo Organics en Orgran te bestellen voor detailhandelsprijzen zonder minimum order!

Zojuist gelanceerd, een nieuwe webshop speciaal voor u als winkelier. De webshop biedt u:

  • Gemak
  • Direct contact met Bonvita
  • Het complete assortiment
  • De laatste aanbiedingen
  • Speciale seizoen producten

Bonvita heeft een groot assortiment biologische, vegan, gluten- & lactosevrije producten, echter zijn vaak niet alle producten te verkrijgen via uw groothandel. Met deze webshop willen we zeker niet de groothandel omzeilen, maar willen we u de mogelijkheid geven om de producten die uw groothandel niet verkoopt alsnog te kunnen bestellen.

Vind u het interessant klinken en zou u graag wat meer willen weten over het assortiment en de detailhandel prijzen. Klik dan op de onderstaande link om naar de winkeliers webshop te gaan. Hier staan alle producten voor de detailhandel prijzen en meer informatie over Bonvita.

https://shopkeeper.bonvita.com/

Wilt u producten bestellen? Maak dan eerst een account aan op de shopkeeper website. Vervolgens zal u van ons uw inloggegevens toegestuurd krijgen. Na het ontvangen van de inloggegevens volgt u de onderstaande 4 simpele stappen om te kunnen bestellen:

Procedure:

1. Inloggen op https://shopkeeper.bonvita.com/

2. Uw bestelling plaatsen,

3. U krijgt een orderoverzicht en factuur, deze a.u.b. zorgvuldig controleren en betalen.

4. Na ontvangst van de betaling worden producten op dinsdag- en donderdagmiddag per pakketdienst verzonden.

Bij verdere vragen, mail gerust!