opc_loader


TEAM BONVITA!
Maak kennis met de mensen die elke dag voor je klaar staan om je te voorzien van de lekkerste chocolade en bakkerijproducten!

 


 

Thijs Schuurman - Directeur/Verkoop

Favoriete product?
Dat is chocolade, want chocolade is het antwoord. Het maakt niet uit wat de vraag is! Van het Bonvita assortiment is mijn grote favoriet de chocolade couverture (classic original). Deze chocolade is zo lekker en heerlijk romig, maar dan zonder melk. Bij de koffie neem ik bijna iedere dag 4 blokjes (soms 5), heerlijk.


Leukste aan werken bij Bonvita?

Echt iedere dag is anders; dan op pad naar een nieuwe afnemer (winkelier of groothandel) en dan weer in de proefkeuken om nieuwe producten te keuren of te ontwikkelen. Ik heb eigenlijk geen tijd om te vervelen! Trouwens hoe kun je je nu vervelen met al die lekker producten? Het is alweer ruim 25 jaar geleden dat wij gestart zijn met Bonvita en het is nog iedere dag een beleving! Wij zijn trots op ons bedrijf.


 

Erik van Luyn - Inkoop/marketing

Favoriete product?
Mijn favoriete product is natuurlijk de Orgran vegan Easy Egg! Dit is een plantaardige ei vervanger, waarmee je bijvoorbeeld een scrambled eggs of een quiche kan maken. Van het Bonvita assortiment ga ik voor de extra dark chocolate tablet.

Leukste aan werken bij Bonvita?
Het leukste aan werken bij Bonvita is dat het innovatief pionieren is. Lekkere, verantwoorde producten ontwikkelen en op de markt brengen, daar hou ik van! 
De natuurvoedingsmarkt voor vegan producten is open en volop in beweging. Er heerst een positieve sfeer met volop groeikansen.

Bert van der Veen - Webshop/Design/IT

Favoriete product?
Wally's Sweet Rice. Het chocolade couverture tablet met walnoot en rozijnen.

Leukste aan werken bij Bonvita?
Het leukste aan werken bij Bonvita is dat we een relatief klein, maar onafhankelijk Nederlands chocolademerk zijn. 
Als medewerker ben je hierdoor nooit voortdurend bezig met maar een klein onderdeeltje in een bepaalde afdeling.

 

Ton de Haan - Logistiek

Favoriete product?
Bonvita Nougatbar

Leukste aan werken bij Bonvita?
Het leuke aan werken bij Bonvita zijn de korte lijntjes. Bij een volledige werkweek volg je een project van begin tot einde. Er wordt in overlegsituatie besproken wie wat doet en stap voor stap gaan we dan naar het eindresultaat. Nu ik nog maar twee dagen werk is dit voor mij niet meer van toepassing. Nu is het vooral leuk dat Bonvita mij de gelegenheid biedt om na mijn pensionering nog twee dagen hier te mogen werken.

 


Esther Smulders-van Rijn - Kwaliteit

Favoriete product?

De Bonvita Atelier producten. Ze zien er prachtig uit, zijn heerlijk en leuk om cadeau te doen.

 

Leukste aan werken bij Bonvita?

Het werken in een klein, enthousiast en betrokken team. De variatie in werkzaamheden.

Ik vind het fantastisch om te werken met producten die de wereld een beetje mooier maken. Een bedrijf om trots op te zijn.